Kayısı Yağı Kullanımı



Yüz temizliğinde ve cilt problemlerinde kullanılabilir. Hem gece hem de gündüz kullanım için uygundur. Geceleri yatmadan önce nemli bir pamuğa az miktarda kayısı yağı damlatın ve boynunuzda dahil olmak üzere tüm yüzünüzü dairesel hareketlerle silin. Gündüzleri ise nemlendirici gibi kullanılabilir. İsterseniz parazitleri yok etmek içinde bir bardak suya 4-5 damla kayısı yağı ekleyerek içebilirsiniz. 10 yaşından büyük herkes kullanabilir.

Kayısı Yağı Kullanımı

Yayınlanma Tarihi : 26.01.2013 11:10:24





Kayısı Yağı Kullanımı Yorumları
İsminiz 
Yorumunuz 
Güvenlik 
 Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
   

2 Yorum Yapılmış "Kayısı Yağı Kullanımı"

doğu

sürme işleminden sonra yıkanmalı mı yoksa ciltte kalması mı daha uygundur

2014-03-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Admin

Kayısı Yağı Kullanımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz. Lütfen düşüncelerinizi bizimle ve diğer kullanıcılar ile paylaşın, Kayısı Yağı Kullanımı konusunu geliştirmemize ve en doğru bilgileri sunmamıza yardımcı olun.

2013-01-28

Kullanıcı oyu: 4,5

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

Kayısı Çekirdeği

Kayısı çekirdeği, insanlar tarafından yıllardır ilaç ve kozmetik ürünü olarak kullanılmaktadır. Kayısı insan sağlığına çok faydalı bir meyvedir. Reçeli, meyve suyu, marmeladı ve tatlısı tüketilen kayısının, çekirdeğinin de meyv...

Kayısı Faydaları

Kayısı, yaz aylarında taze meyve olarak sofralarımızda tüketilen, aynı zamanda hoşafı, kurusu, kompostosu, reçeli, şurubu, marmeladı, şekerlemesi, meyve suyu ve tatlısı da yapılan çok faydalı bir meyvedir. Kayısı ağacı Gülgille...

Kayısı Yağı Nedir ?

Kayısı çekirdeği yağı, kayısı çekirdeklerinin soğuk preslenmesi ile elde edilmektedir. Oleik (omega-3) ve linoleik (omega 6) yağ asitlerince zengindir. Kayısı çekirdeği yağı kuru ve yaşlanmış ciltlerde, göz çevresinin nemlendiril...

Kayısı Yağı Zararları

Dahili olarak 10 yaşından küçük çocuklarda kullanılmamalıdır. Banyo sırasındaki kullanımlarda banyo zeminini kayganlaştırıcı özelliğine dikkat edilmelidir. ...

Kayısı Yağı Kullanımı

Yüz temizliğinde ve cilt problemlerinde kullanılabilir. Hem gece hem de gündüz kullanım için uygundur. Geceleri yatmadan önce nemli bir pamuğa az miktarda kayısı yağı damlatın ve boynunuzda dahil olmak üzere tüm yüzünüzü dairesel ...

Kayısı Yağı Faydaları

Kayısı yağı, gülgiller familyasından kayısının çekirdeğinin sıkılması ile elde edilmektedir. Kayısı yağının içeriğinde %65 Oleik asit (bir omega-9 doymamış yağ asitidir), %27 Linoleik asit (bir omega-6 doymamış yağ asitidir...

Kayısı Çekirdeği Yağı

Kayısı çekirdeği yağı, gülgiller familyasından olan kayısı meyvesinin çekirdeğinde bulunan bitkisel yağların damıtılmasıyla elde edilir. Soğuk preslenme ile elde edilen yağ, cilt lekelerini yok etmekten, cilt kırışıklıklarını gide...



#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | RSS Kaynağı | Yardım Forumları

Kayısı Yağı, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Ekim - 2014