Kuru kayısısı reçeli yaparken hangi aşamalardan geçtiğinizi bahseder misiniz? Özellikle kayısıların nasıl hazırlandığı ve pişirme sürecindeki detaylar bana ilginç geldi. Ayrıca limon suyu ve vanilin ekleme aşamasındaki tercihlerinizi merak ediyorum. Farklı tarifleri denediğinizde hangi lezzet kombinasyonları daha çok hoşunuza gitti? Kuru kayısısı ve ceviz ya da zencefil ile yapılan versiyonları denemiş olma ihtimaliniz var mı?
Kuru kayısısı reçeli yaparken hangi aşamalardan geçtiğinizi bahseder misiniz? Özellikle kayısıların nasıl hazırlandığı ve pişirme sürecindeki detaylar bana ilginç geldi. Ayrıca limon suyu ve vanilin ekleme aşamasındaki tercihlerinizi merak ediyorum. Farklı tarifleri denediğinizde hangi lezzet kombinasyonları daha çok hoşunuza gitti? Kuru kayısısı ve ceviz ya da zencefil ile yapılan versiyonları denemiş olma ihtimaliniz var mı?
Cevap yaz