Kuru kayısılı kek tarifini denemek harika bir fikir. Ben de çay saatlerinde bu tür lezzetler sunmayı çok seviyorum. Kuru kayısının hem tatlı hem hafif ekşi bir tadı olması, keke farklı bir boyut katıyor. Yumurta ve şekeri çırpma aşamasında dikkatli olmak, kekin dokusunu etkilemesi açısından önemli derken; un ve kuru malzemeleri ekleme kısmında nazik davranmak da pişirme sonucunu belirleyecek. Ayrıca, cevizin veya fındığın eklenmesi konusunda tercihiniz ne olurdu? Bence ceviz de güzel bir seçim olabilir. Kekin ardından çay ya da kahve ile sunulması ise tam bir klasik! Umarım ben de bu tarifi bir gün denerim, sonuçları merak ediyorum.
Kuru kayısılı kek tarifini denemek harika bir fikir. Ben de çay saatlerinde bu tür lezzetler sunmayı çok seviyorum. Kuru kayısının hem tatlı hem hafif ekşi bir tadı olması, keke farklı bir boyut katıyor. Yumurta ve şekeri çırpma aşamasında dikkatli olmak, kekin dokusunu etkilemesi açısından önemli derken; un ve kuru malzemeleri ekleme kısmında nazik davranmak da pişirme sonucunu belirleyecek. Ayrıca, cevizin veya fındığın eklenmesi konusunda tercihiniz ne olurdu? Bence ceviz de güzel bir seçim olabilir. Kekin ardından çay ya da kahve ile sunulması ise tam bir klasik! Umarım ben de bu tarifi bir gün denerim, sonuçları merak ediyorum.
Cevap yaz